Fotballskolen
Om fotballskolen
Påmelding
Send melding

Foredrag
Informasjon
Send forespørsel
Fotballskolen
 
Invitasjon til Fotballskole i Abrahallen høsten 2016.


I løpet av høsten er vi i gang med ny fotballskole i Abra-hallen for 2002-2007-årganger. Dette gjelder selvsagt både jenter og gutter. Det vil bli delt inn i 4 grupper med plass til max 60 pr.gruppe. Gruppene deles inn i forhold til alder på spillerne. Vi benytter tirsdager og torsdager mellom 18.00-21.00 til gjennomføringen av treningsøktene. Det blir en økt i uka i 5 uker. Det er mulighet for å ta igjen økter på annen gruppe om det ikke skulle passe en kveld.

Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen skjer etter «først til mølla»- prinsippet. På grunn av trykking av drakter og leie av hall må påmeldingen ses som bindende. Ved spesielle årsaker er det selvfølgelig mulig å melde seg av senest 3 uker før oppstart. Treningsdager og tider vil bli tilsendt dere alle når påmeldingene er mottatt og gruppene inndelt. Er det flere som ønsker å være på samme gruppe er det fint om dere gir beskjed om det.

Hver treningsøkt varer 1 ½ time. Som avslutning på skolen møtes vi til sosialt samvær på VIP Rema på lerkendal. Der blir det lett servering, underholdning og utdeling av premier. Det vil bli gitt beskjed senere angående tidspunkt for dette.

Fotballskolen har egen drakt med spillerens navn bakpå. Fargen varierer etter antall ganger spilleren har vært med.

Skolen koster 1.700,- pr. spiller.
» Klikk her for å melde deg på .

Har du noen spørsmål? Her kan du sende spørsmål .

Med vennlig hilsen,
Bent Skammelsrud

 
 
Partnere
© Skammelsrud AS - Epost: bent@skammelsrud.no